Uitvoering

De Uitvoering is een gezellige middag of avond waar uw kind met zijn of haar groep laat zien wat ze kunnen. Het bedrijf Octopus verzorgd altijd de muziek en het licht zodat elke Uitvoering weer een mooie show wordt. Elke Uitvoering hebben we weer een ander thema. De kinderen gaan vaak verkleed. De leiding laat op tijd weten welke kleding uw kind aan moet.
De Uitvoering is 1 keer in de 2 jaar

Clubkampioenschappen

1 keer in de 2 jaar hebben we een wedstrijd met onze eigen club. De kinderen turnen allemaal in een niveau, de leiding kijkt wel niveau het beste bij het kind past. Dit niveau gaan de kinderen weken voor de wedstrijd leren. Ze laten dit dan zien op de wedstrijd op 4 toestellen: Brug, Lange mat (vloer), sprong en balk. De kinderen met de hoogste punten, dit wordt gejureerd door een bevoegd jurylid, kunnen een prijs winnen. Goud, zilver of brons (ligt aan het aantal deelnemers).De medailles worden uitgereikt per niveau en op leeftijd. Een clubpakje is verplicht.

RIJS-Toernooi

Dit wordt 1 keer in de 2 jaar georganiseerd per toerbeurt door de gymverenigingen van Rouveen, IJhorst en Staphorst. Ook hier is het clubpakje verplicht.